ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

τελικά....ο γάιδαρος ...ΠΕΤΆΕΙ....!!!!!
Έχει γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με όλα αυτά που έχουν συμβεί με την περιβόητη λίστα των.....καλλιτεχνών που φαίνεται να υπογράφουν ένα κατάπτυστο κείμενο που συνυπογράφει την συμφωνία των Πρεσπων...!!!
Μια συμφωνία προδοσίας του Αλέξη Τσίπα και του σύριζα...!!!!

Άλλη μια φορά που προσπαθούν να δημιουργήσουν δεδομένα που δεν υπάρχουν πουθενά....και βάζουν νεκρούς και ζωντανούς να λένε οτι τελικά....ο γάιδαρος ...ΠΕΤΆΕΙ....!!!!!

                                                                                                                           ΤΑ ΝΕΑ GR έγραψαν : 

«Ιστορική και έντιμη συμφωνία» και συνεχίζει :Η λίστα με 327 προσωπικότητες που υπογράφουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην αντεπίθεση περνά η κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών δίνοντας στη δημοσιότητα λίστα με ονόματα περισσότερων από 320 προσωπικοτήτων που τάσσονται υπέρ. Πρόκειται για προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της διανόησης και της τέχνης που υπογράφουν την πρώτη λίστα υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, με τη διαδικασία των υπογραφών να συνεχίζεται. Πολιτικά πρόσωπα, καθηγητές πανεπιστημίων, καλλιτέχνες κάνουν λόγο για ιστορική και έντιμη Συμφωνία «που εξασφαλίζει το μέλλον των λαών των δύο χωρών αλλά και της Βαλκανικής γειτονιάς μας με ειρήνη, αλληλεγγύη και συνανάπτυξη».

Και συνεχίζει με τα ονόματα ζωντανών.....νεκρών αλλα και...καθολικών διαμαρτυρόμενων...!!!
Μπράβο ρε λεβέντες απο τα νέα...!!!!
Δημοσιεύσατε ενα κατάπτυστο κείμενο με υπογραφές απο....327 που το υπογράφουν...έστω κι αν αυτοί δεν ζουν η γνωρίζουν το κείμενο....άλλα δεν ειδα υπογραφή σας στο άρθρο απο κάποιον...αρα υπογράφετε όλοι σας.....
Φυσικά το κείμενο με τους φερόμενους υποστηρικτές του... το είδαμε να παίζει παντού....
Ποιος ευθύνεται για την λίστα....θα μάθουμε..?

Γιατί είδαμε την Νένα Βενετσιάνου να λεει στο προσωπικό της προφίλ στο fb οτι έμεινε έκπληκτη όταν είδε το όνομά της γραμμένο στην λίστα της απάτης.

Γραφει η Ν.Βενατσιανου:
Έμεινα έκπληκτη όταν είδα το όνομά μου να φιγουράρει κάτω από ένα κείμενο που εκθειάζει την συμφωνία των Πρεσπών. Αναρωτιέμαι και πόσο είναι γνήσιες οι υπογραφές και των υπολοίπων ανθρώπων του πνεύματος και της Τέχνης κάτω από αυτό το κείμενο! Αρνούμαι στον οποιονδήποτε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά μου με τέτοιο θράσος κάτω από ένα κείμενο το οποίο ούτε διάβασα, ούτε το υπέγραψα ποτέ. Ποιοί είναι αυτοί που το εμπνεύστηκαν και ποιά σκοπιμότητα υπηρετούν στην πραγματικότητα; Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους είδαν το όνομά τους χωρίς να έχουν υπογράψει να το δημοσιοποιήσο
υν. Είναι σοβαρό. Και παρακαλώ να εκλάβουν την δημοσίευση του ονόματός μου ως συκοφαντία και βαθειά προσβολή της ακεραιότητάς μου. Όποιοι κι’ αν εμπνεύστηκαν αυτή τη φάρσα είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία, η φιλία και η συνεργασία των λαών όχι μόνο δεν ωφελούνται από τέτοιες κινήσεις τσουβαλιάσματος των πνευματικών ανθρώπων , αλλά πληγώνονται θανάσιμα από αυτές.

Είδαμε  και την NewsThessaloniki να γράφει: μιλάμε για καραμπινάτη άπατη εις βάρος της αλήθειας και της ιστορίας μας.!!!
Οι τύποι είναι αδίστακτοι εκτός απο προδότες και πρέπει να τους σταματήσουμε πάση θυσία...!!!
Όπα ρε λεβέντες...!!!!

Τι εννοείτε πάση θυσία..???
Μήπως να πάρουμε τα όπλα ..???  που λέει και η Ειρήνη Μαρουπα..???
Και εν πάση περιπτώσει.... τι προτείνετε εσείς...???
Πως ειναι δυνατόν να κάνει κάποιος ρεπορτάζ στην Ελλάδα, την εποχή της μνημονικής κατοχής που βιώνουμε....και να μην εχει ασχοληθεί με Αρτέμη Σώρρα και την Ελλήνων Συνέλευσις την μοναδική λύση που υπάρχει...???
Να μην ξέρει την αλήθεια για τα 600 δις δολάρια που είναι και στον προϋπολογισμό του  2018...ούτε και για τα 115,5 τρις που υπάρχουν στις τράπεζες της Ελλάδας απο τον ισολογισμό του 2007 της παγκόσμιας τράπεζας ανασυγκρότησης που η Ελλάδα ειναι ιδρυτικό μέλος της.....???
Μήπως αυτό που βρήκαν απο το δικό τους ρεπορτάζ ειναι οτι δεν υπάρχει τίποτα απο αυτά...???
Οτι το ΦΕΚ 315 ειναι....παλιο που ειπε και ο αΛΈξης τσιπΡΑΣ.....που ξερει να κανει τον Κινεζο καλυτερα απο ολους τους προΗΓΟΥΜΕΝΟυΣ...???
Να μας πουν τις πηγές τους ολοι όσοι λένε οτι τα 600 δις και τα 115,5 τρις δολαρια  δεν υπάρχουν...!!!
Εμεις εδω ειμΑστε για να τους δΩσουμε τα ρεστα.......