ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ε.ΣΥ είσαι η φωνή.....
Η συστηματική προπαγάνδα που δέχεται ο άνθρωπος απο το 1950 και μετά....εχει πιάσει δυστυχώς τόπο...!!!!
Τα Μ.Μ.Ε βοήθησαν σε αυτό τα μέγιστα...!!!
Μια εργασία που είναι ζωτικής σημασίας για τον αγώνα μας,είναι αυτή της ενημέρωσης...!!!
Μια σκληρή εργασία, καθώς η προπαγάνδα (που λέγαμε πριν) απο τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης, βασίζετε στην κοινή λογική...!!!
Εφόσον δηλαδή ολα τα Μ.Μ.Ε λένε περίπου τα ίδια πράγματα...αυτά ισχύουν...!!!!
Αυτό αλλάζει....και το αλλάζουμε ολοι εμείς  οι Έλληνες, κυρίαρχοι αυτόχθονες ιθαγενείς, που δίνουμε στοιχεία, και σε αντίθεση με τους συστηματικούς δημοσιογράφους...κάνουμε το αυτονόητο...!!!
Διασταυρώνουμε, αλλα κυρίως δίνουμε τις πηγές μας και γράφουμε το όνομά μας....υπογράφουμε οτι λέμε, γιατι δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε δημόσια...!!!!
Ωστόσο καθώς στον ωκεανό του fb, χάνετε η πληροφορία εύκολα, ήταν  επιτακτική ανάγκη  η στροφή προς τα bloggs, το YouTube, το ραδιόφωνο, τα live στο fb, την τυπωμένη κλασική εφημερίδα και ολα αυτά με μεγάλη επιτυχία ως τώρα...!!!
Στα πλαίσια της δημιουργίας και οργάνωσης των bloggs της ΚΠΔΑ,  έγινε την Τετάρτη 4/7/2018 η δεύτερη συνάντησή μας στην μεγάλη αίθουσα στο Αιγάλεω..!!!


 


























Το ελεύθερο δίκτυο των bloggs της Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ που καθημερινά μεγαλώνει, μεταδίνει την είδηση,την γνώση, και μόνον την αλήθεια...!!!!!!!
Άλλη μια πρώτη ανάρτηση στο blogger έγινε παρουσία αρκετών συνελλήνων, σε ενα αισιόδοξο και γεμάτο όρεξη  Ελλάνιο δυναμικό, που είναι καταδικασμένο να νικήσει, σε ολα τα επίπεδα...με πρώτο και καλύτερο σε αυτό του Αντίνοου....!!!!!!