ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ψηφίστηκε το ν/σ απαγόρευσης διαμαρτυριών: Ανενόχλητη θέλει να περάσει συμφωνία με Τουρκία & νέο μνημόνιο η κυβέρνηση

Ψηφίστηκε το ν/σ απαγόρευσης διαμαρτυριών: Ανενόχλητη θέλει να περάσει συμφωνία με Τουρκία & νέο μνημόνιο η κυβέρνηση



Πέρασε με τις ψήφους του ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ επί της αρχής το νομοσχέδιο με το οποίο ουσιαστικά απαγορεύονται πάσης φύσεως δημόσιες διαμαρτυρίες πολιτών χωρίς έγκριση από την κυβέρνηση, αφού αν μία διαμαρτυρία δεν τηρεί μία σειρά από όρους κρίνεται εκ προοιμίων παράνομη.


Επί της αρχής ψήφισαν 288 βουλευτές. Ναι οι 187, όχι 111.

Το νομοσχέδιο αυτό έρχεται λίγο πριν το νέο μνημόνιο που θα επιβληθεί από την ΕΕ αλλά και όπως όλα δείχνουν της συμφωνίας παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας με την Τουρκία.

Συγκεκριμένα το νομοσχέδιο προβλέπει:
Την υποχρέωση έγκαιρης γνωστοποίησης της δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης στην κατά τόπο αρμόδια αστυνομική ή λιμενική αρχή από τον οργανωτή της, αν δεν γνωστοποιηθεί εγκαίρως είναι στην ευχέρεια της κυβέρνησης αν θα την επιτρέψει η θα την απαγορεύσει διαλύοντάς την.
Επιπλέον οι Αρχές θα έχουν την ευχέρεια να βγάλουν οποιαδήποτε δημόσια διαμαρτυρία επιθυμούν, εκτός νόμου αν κρίνουν ότι «διαταράσσει την κοινωνικοπολιτική ζωή» και να την διαλύσουν με τις δυνάμεις ασφαλείας.
Κάθε διαμαρτυρία για να είναι νόμιμη και να μην διαλυθεί βιαίως θα πρέπει να έχει οργανωτή ο οποίος αναλαμβάνει την αστική ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί από άτομα που συμμετέχουν σε αυτή. Επιπλέον η διαμαρτυρία θα πρέπει να έχει και … περιφρούρηση.

Από όλα τα παραπάνω εξαιρούνται οι διαδηλώσεις για το Πολυτεχνείο και την… Πρωτομαγιά!

Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτό το νομοσχέδιο δεν θα πλήξει τις μικρές ακροαριστερές διαδηλώσεις, όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση, καθώς αυτές είναι οι μόνες που μπορούν να τηρήσουν τις προϋποθέσεις, αλλά περισσότερο τις μαζικές πιο αυθόρμητες διαμαρτυρίες ενάντια στο μνημόνιο αλλά και σε μία συμφωνία εθνικών παραχωρήσεων με την Τουρκία.
Άλλωστε ο κ.Χρυσοχοίδης με δηλώσεις του κατέρριψε τον υποτιθέμενο λόγο του νομοσχεδίου, αφού πριν λίγες ημέρες απευθυνόμενος στο ΚΚΕ είπε«δεν αφορά εσάς το νομοσχέδιο«, ενώ σήμερα χαρακτήρισε τα μέλη του ΠΑΜΕ «υποδειγματικά».
Αυτή η επιβεβαιώνεται άλλωστε κι από τις ειδικές φωτογραφικές διατάξεις υπέρ της αριστεράς, του ΠΑΜΕ και των συνδικαλιστικών οργανώσεων όπως η ύπαρξη «περιφρούρησης» αλλά και «κεντρικού διοργανωτή».
Αυτό που φοβάται η κυβέρνηση δεν είναι φυσικά οι συνδικαλιστές αλλά μαζικές διαμαρτυρίες πολιτών όπως εκείνες εναντίον του μνημονίου το 2010-2012 αλλά και της συμφωνίας των Πρεσπών όπου εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα και διεκδίκησαν την εθνική τους ανεξαρτησία και την οικονομική τους επιβίωση.
Πλέον αυτές οι πορείες θα βγαίνουν «παράνομες» και οι δυνάμεις ασφαλείας θα χτυπούν ανελέητα τους πολίτες, ενώ θα τους πνίγουν στα χημικά. Άλλωστε αυτό έγινε φανερό τόσο στις συγκεντρώσεις στις πλατείες αλλά κυρίως στα νησιά, όπου πραγματοποιήθηκαν άγριες επιθέσεις από τις δυνάμεις ασφαλείας εναντίον αθώων πολιτών, οι οποίοι απλά δεν ήθελαν μονιμοποίηση των δομών παράνομων μεταναστών στη γη τους.
Φυσικά, η καθύβριση των πολιτών από τα ΜΜΕ θα είναι βασικό συμπληρωματικό συστατικό του νέου νομοσχεδίου, άλλωστε αυτό είναι κάτι που συμβαίνει καθ’όλη τη διάρκεια των μνημονιακών χρόνων.

Όταν διαδηλώνουν για τα εθνικά θέματα θα είναι «φασίστες» και «νεοναζί» και όταν θα διαδηλώνουν για την οικονομία και τα μνημόνια «μπαχαλάκηδες» και «τεμπέληδες».

ΠΗΓΗ
 pronews

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?
ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ  ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ?
ΑΥΤΗ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ  ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΘΟΧΘΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ.
ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019...ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΙΟΥ...ΟΧΙ...
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ( ΒΛ.ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ..)  ΠΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΞΙΣ...
ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.....ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ...
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.
ΜΗΝ ΘΕΩΡΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...ΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ..ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ 
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ,ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ,ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ,ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΟΤΕ,ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΣ,ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ....
ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΛΑ ...
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.
ΣΗΚΩ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ.
ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ  ΠΟΥ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ .
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΕΙ ΟΛΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ?
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ?
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ  ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ   ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ + 2 ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ  ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.


https://www.e-synews.gr/wp/2019/01/14/ta-ellania-axiaka-protokolla-tis-ellinon-politeias/




ΜΙΑΡΗ ΕΛΕΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:
ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗ 21Η ΜΑΡΤΙΟΥ 356 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2662300629
ΚΙΝΗΤΟ: +30 690 7013069
E-mail: ele.miari@gmail.com

SOCIAL MEDIA: