ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ


Ιωάννης Δάρας Υπ.Βουλευτής

Ο Ελληνικός Πολιτικός Φορέας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» με βάση το Ελλάνιο Αξιακό σύστημα δίνει την δυνατότητα σε όλες τις ηγετικές προσωπικότητες να βγουν μέσα από τον λαό να ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΛΟΓΙΚΗΣ, ΑΛΗΘΕΙΑΣ,
ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ.

Είναι υποχρέωση και ανάγκη να εκτεθούν κατά το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες σε έναν πολιτικό στίβο για να φανούν όλες οι πραγματικές αξίες και οι δυνατότητες τους πράγμα που ήταν απαγορευμένο και αδύνατο μέχρι σήμερα από το κομματικό και δογματικό κατεστημένο από την οικογενειοκρατία και τις ψευτοιδεολογίες.

Μέχρι σήμερα για να ανέλθεις στον πολιτικό στίβο έπρεπε να σε εγκρίνουν στοές, δόγματα, κόμματα και να είσαι σύμφωνος με το ανθελληνικό τους πρόγραμμα.


ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.


Κάθε Έλληνας που έχει το σθένος τον λόγο, το πάθος, το μεράκι της πολιτικής και νιώθει έτοιμος και ικανός ότι μπορεί να προσφέρει στο κοινό της Ελλήνων Πολιτείας με ΛΟΓΙΚΗ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, του δίνεται αυτή η δυνατότητα.

Τώρα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να αποδείξεις σε όλους τους Έλληνες αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό τις ικανότητες σου.

Μέσα στον στίβο της πολιτικής σε έναν Ελλάνιο συναγωνισμό Νόησης, Λογικής και Ικανοτήτων ώστε οι άξιοι να πάρουν αξιοκρατικά την θέση που τους ανήκει και να αποδώσουν για το σύνολο των Ελλήνων.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ
6948405541
esy.darasypeurovouleftis@gmail.com



Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ






ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr
Ε.ΣΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2294048371 ΚΙΝ.6972053389,EMAILesy.artemidos@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια