ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ποια είναι η αλήθεια για την Ε.Ε.; (ΜΕΡΟΣ 10ο)-ΟΙ ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Κατά παράβαση των συνθηκών που ορίζουν την μετανάστευση , με αλλιώς βασικών εννοιών , όπως αυτές της ιθαγενείας , της υπηκοότητας και της πολιτογράφησης πλήθος μεταναστών εκτός των συνόρων της ΕΕ και του χώρου Σενγκεν εισρέουν στην χωρά μας.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ , ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ Τ ΜΚΟ ,ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.

Ενώ την ιδία ώρα που ο Έλληνας πολίτης αφαιμάζεται οικονομικά μέρος του ΦΠΑ αλλά και κονδύλια από το Υπουργείο Άσυλου και της Εθνικής Αμύνης διοχετεύεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των άγνωστου ταυτότητας προσφύγων
ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΤΙΚΗ;
Την απάντηση δίνει ο κύριος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, υποψήφιος βουλευτής στον νόμο Ηρακλείου με τον πολίτικο φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την ‘Ελενα Γκίκα.
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126





Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ





ΠΗΓΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 

Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ













Ε.ΣΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6972053389,

esy.artemidos@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια