ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι Προσταγές Του Επιτελικού Κράτους ( ΜΕΡΟΣ 14ο)- 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ



Η ΑΑΔΕ πρόσφερε οικονομικά (3,5 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν)και ηθικά βραβεία στις ΔΟΥ- διότι είναι πολύ ηθικό και δίκαιο να τρέχεις να βεβαιώνεις φόρους και πρόστιμα στους ήδη ταλαίπωρους συνταξιούχους της χώρας πριν αυτά παραγραφούν – για τις «εξαιρετικές επιδόσεις» στα καθήκοντά τους.

Το «Επιτελικό Κράτος» της Κυβέρνησης αποφάσισε να επεκτείνει το πείραμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα . ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ – ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.
Το «Επιτελικό Κράτος» ήρθε να αποτελειώσει αυτό που ξεκίνησαν όλες οι προγενέστερες κυβερνήσεις τη ¨δολοφονία¨ του πολίτη, της δημοκρατίας ,της ισονομίας, της αξιοκρατίας και του δικαίου.
Η κυρία ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ-υποψήφια Βουλευτής στον Νομό Σερρών με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’- αποκαλύπτει τα πάντα για το Επιτελικό Κράτος στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.
ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : efiefraimidou@gmail.com





Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ





ΠΗΓΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 

Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ













Ε.ΣΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6972053389,

esy.artemidos@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια