ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

1940-1944: ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ‘’ΠΕΦΤΟΥΝ’’ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε



Παρά τις «πανηγυρικές» εκδόσεις της Εθνικής, που προσπαθούν να αλλοιώσουν την ιστορία. Η αλήθεια και η ιστορική πραγματικότητα είναι αδιαπραγμάτευτες, όσο κι αν κάποιοι θέλουν να ‘’κρύψουν’’ το βρώμικο παρελθόν τους


Αδιαμφισβήτητα η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος-που στην ουσία ούτε των Ελλήνων είναι άρα ούτε και εθνική- από την γέννηση της αποτελεί μια ιδιωτική εταιρεία που οι δωσίλογες κυβερνήσεις της παραχωρούν το αποκλειστικό προνόμιο της έκδοσης χρήματος. Μέσω αυτού του προνομίου που δημιουργεί συνεχόμενο δανεισμό κεφαλαίων ‘’σκλάβωσαν’’ το Ελληνικό Κράτος.
Προχωρώντας παρακάτω εύκολα διαπιστώνουμε την διαπλοκή της ΕΤΕ τόσο με τους Παγκόσμιους Τραπεζίτες όσο και με την εμπλοκή της στην χρηματοδότηση της ναζιστικής Γερμανίας .
ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ , ΛΟΙΠΟΝ , ΤΟ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ‘’ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ’’ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΕ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
Τις σκοτεινές διαδρομές της ΕΤΕ αποκαλύπτει ο κύριος ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ- υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ στον Νομό Σερρών- στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.
ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: tzintzioss@gmail.com – 697 7600 939





Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ





ΠΗΓΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 

Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ













Ε.ΣΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6972053389,

esy.artemidos@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια