ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΑΝΟΧΗ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


Αιφνιδίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο υπ. Προστασίας τοu Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, όπου μας λέει ότι «Βάζουμε τέλος στην ανοχή » για τα γεγονότα πού έλαβαν χώρα στην Πολυτεχνειούπολη κατά την διάρκεια εξάρθρωσης τριών εγκληματικών οργανώσεων την Ελληνική Αστυνομία, με την συνεργό και μιας δοκίμου αστυνομικού πού διέρρεε την επιχειρησιακή δράση των συναδέλφων της φέρνοντας τους σε κίνδυνο. Η δήλωση αυτή και μόνο μάς λέει συνενοχή στο έγκλημα εκ μέρους της Πολιτείας.

Βέβαια και δεν είναι σημερινό αυτό το φαινόμενο όπου εδώ και σχεδόν πενήντα χρόνια τα άφηναν να συμβαίνουν όλα αυτά! Η συμμετοχή και η κατάληψη των φοιτητικών χώρων Εστίας από τούς αιώνιους φοιτητές και τις εγκληματικές ομάδες δημιούργησαν χώρο διακίνησης ναρκωτικών με κλοπές-ληστείες αντί διακίνησης ελευθέρων ιδεών, σκορπούσαν φόβο και τρόμο κατά των ανήμπορων Κάι οικονομικά ασθενέστερων φοιτητών.

Ναι γνώριζαν οι καθηγητές οι πρυτάνεις, η Πολιτεία μας, ναι και ήταν υπό της ανοχής όλων των. Βεβαίως όλα αυτά πρέπει να χτυπηθούν αμέσως στην ρίζα, στην ρίζα τού κακού ,γιατί αυτό το καρκίνωμα και το κάθε καρκίνωμα θέλει εκρίζωση πού έπρεπε ήδη να είχατε πράξει με την εμφάνιση των, Άς αφήσουν λοιπόν τα επικοινωνιακά προεκλογικά τους παιχνίδια κατά των Πολιτών και τις σκόπιμες στείρες κομματικές αντιπαλότητες πού είναι η βόλεψη τους. Γιατί όλοι τους τα τρέφουν, όλοι τους και όλα τα γνώριζαν και τα γνωρίζουν.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΣ
☎️ΤΗΛ.: 690 761 1942
📧e-mail: tagoulis.esy@gmail.com
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΠΕΡΑ_ΑΠΟ_ΤΑ_ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ
📧e-mail: amfiktyonia.peraapotastereotupa@gmail.com




Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ





ΠΗΓΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 

Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Ε.ΣΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6972053389,
EMAIL esy.artemidos@gmail.com





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια